Prečo by ste mali v reštaurácii podávať biopotraviny

Ak ešte stále váhate či nasmerovať svoju reštauráciu na zelený štýl, skúste si prečítať nás článok, v ktorom vám predstavíme pár dôvodov, prečo prejsť na biopotraviny.
 

 

1. Ekologické potraviny získavajú čoraz väčšiu popularitu. Stále ich nakupuje väčšie množstvo ľudí a čoraz viac z nich preferuje reštaurácie, kde takéto produkty pripravujú.

2. Ekologické reštaurácie sú ziskové. Zatiaľ čo nákup ekologických potravín môže stáť reštauráciu viac ako nákup konvenčných potravín, spotrebitelia sú ochotní tieto dodatočné náklady na stravovanie ekologickým spôsobom aj zaplatiť. Prieskumy ukazujú, že spotrebitelia znížia náklady inde, aby si mohli dovoliť ekologické potraviny. Celkovo 65% spotrebiteľov uviedlo, že by boli ochotní zaplatiť o 10% viac, aby mohli obedovať v zelenej reštaurácii.

3. Ekologické poľnohospodárstvo nielen chráni planétu, ale dokonca môže pomôcť zlepšiť súčasne negatívne environmentálne problémy. Keď investujete do biopotravín pre vašu reštauráciu, pomôžete chrániť životné prostredie.

4. Ekologické jedlo je viac chutné ako bežné jedlo. Ak vaša reštaurácia ponúka konvenčné potraviny, organickí spotrebitelia vedia, že tiež dostávajú jedlo, ktoré môže obsahovať pesticídy , prebytočné chemikálie, prísady, hormóny a antibiotiká. A musíte uznať sami, že bio potraviny jednoducho chutia lepšie.

5. Ekologické potraviny podporujú lokálny trh.

6. Ekologické reštaurácie môžu zvýšiť morálku a produktivitu zamestnancov. Môže to byť preto, lebo zamestnanci reštaurácie majú tendenciu byť vo veku od 20 do 30 rokov - kľúčová demografická vzorka jednotlivcov, ktorí majú záujem o ekologické iniciatívy vrátane organických otázok. Alebo to môže byť spôsobené tým, že zelené pracovné miesta sú na vzostupe a sú žiaduce.

Zákaznícka zóna

Koľko ušetríte?

Na našej stránke používame Cookies. Slúžia na skvalitnenie služieb a štatistiky návštevnosti.