Nové trendy v reštauráciách

Prinášame vám predpovede populárnych trendov v oblasti kulinárstva a reštaurácií,  ktoré už tento rok možno vidieť , cítiť a ochutnávať a určite sa ešte viac rozšíria v nasledujúcom roku.
 


1. Mäsové produkty, ako napr. údeniny, slanina a klobásy, sa  vracajú späť. Nemusia byť výlučne organické,  dôležitejšie je, aby  boli lokálne. Najväčší dôraz sa bude dávať na kvalitu. A budú prezentované pod novými, sexi názvami.

2. Reštaurácie sa aj naďalej budú viac inšpirovať street-foodom.

3. Zdravé jedlo pre deti, ktoré je pre ne čoraz viac atraktívne. Heslo znie: Menšie a zdravšie porcie!

4. Trvalo udržateľné morské plody. Veríme, že trend sa udrží.

5. Raňajky inšpirované etno štýlom a raňajkové menu ponúkané po celý deň.

6. Obľube sa čoraz viac tešia domáce prísady: od zmesi korenín, cez nálevy, vlastné octy, pekárenské a cukrárske produkty, až po, už spomenuté údeniny.

7. Šéfkuchári a ich fantázie sú na vzostupe! Dajte im priestor čarovať!

8. Africké chute a chute Havaja.

9. Menšie porcie, resp. také, po ktorých budete ešte vládať vyjsť z reštaurácie.

10. Exotické semená, zrná a obilniny.

11. Do reštaurácií sa vráti kvalitné víno. Trendom je ochutené ale nie sladké.

12. Vracajú sa obedové kokteily a dezertné kokteily po večeri.

13. Vzostup donáškovej služby.

14. Svetlý a vzdušný nerušený dizajn s čistými líniami. Prírodné prvky zdobia steny a stolové dosky.

15. Trendom sa stáva aj originálna obsluha s jedinečným charakterom.

 

Zákaznícka zóna

Koľko ušetríte?

Na našej stránke používame Cookies. Slúžia na skvalitnenie služieb a štatistiky návštevnosti.