Čerstvé jedlo z kuchynského odpadu - ako znovu získať potraviny a nehodiť ich do koša

Potravinový odpad používajte kreatívne

 

Zrelé ovocie a kôra a stonky ovocia a zeleniny, ktoré máte tendenciu zlikvidovať, môžu byť skutočne užitočné pri pridávaní chuti k jedlám. Niektoré z nich možno použiť aj ako repelenty proti hmyzu a na aromaterapiu.

Kôru citrusových šupiek možno použiť aj v jogurtoch alebo na pečenie koláčikov.

Jarná cibuľa, koriander a pórové korene vyrastú, keď sú umiestnené v nádobe s vodou, čo z nich robí skvelý doplnok do vašej záhradnej kuchyne.

Zvyšky bylín môžu byť sušené a mleté ​​na použitie v polievkach a cestovinách. Môžete tiež zmraziť zmes bylín a extra panenského olivového oleja v zásobníkoch na kocky ľadu, aby ste pripravili mrazené kocky bylín, ktoré sa môžu neskôr použiť na ochutenie.

 

 

 

 

 

Zdroj: https://www.youtube.com/watch?v=ZIyyMqkWh74

Paľová

Zákaznícka zóna

Koľko ušetríte?

Na našej stránke používame Cookies. Slúžia na skvalitnenie služieb a štatistiky návštevnosti.