A je to vonku! Mgr.Burger I. sa prerába. Viac sa dozviete v rozhovore!

Vyspovedali sme Juraja v rozhovore. Ten nám prezradí niečo viac o tom, prečo sa rozhodol prerábať prvý Mgr.Burger I. v Prešove, a čo ho pri tejto práci motivuje. Nenechajte si ujsť rozhovor v našom blogu.

 

 

1. Juraj o tebe už vieme, že si cieľavedomý muž a dosiahol si už veľa pracovných skúseností. Prezraď nám čo ťa motivuje byť naďalej poctivým mladým podnikateľom v Prešove?

Najväčšou motiváciou.Tak to je jednoduché, spokojnosť ľudí, pre ktorých to robíme. Znie to ako klišé, no je to tak. Mnoho mojich známych si myslí, že hlavnou motiváciou sú peniaze. Gastro biznis nie je o veľkých peniazoch,  je to beh na dlhé trate a ešte k tomu cez prekážky. Takže jednoznačne najväčšou motiváciou sú zákazníci .

 

2. V Prešove máš momentálne otvorené 2 prevádzky Mgr.Burger I. a Mgr.Burger II. Ako vidíš potenciál v gastro svete? Majú ľudia o takýto typ prevádzky záujem?

Áno momentálne mám otvorené 2 prevádzky. A čo ma teší, že v oboch máme plno práce.

Keď sa otvárala druhá prevádzka mal som strach, či sa to uživí, či budú fungovať 2 rovnaké podniky v meste ako je Prešov. A vyšlo to, takže to je asi aj odpoveď na tvoju otázku, že ľudia majú záujem o tento typ prevádzky. Aj keď ja si skôr myslím, že ľudia chodia radi tam, kde majú pocit, žeten podnik je im vďačný a odpláca im vernosť. Preto sa stále snažíme zlepšovať a ukazovať našim zákazníkom, že nám záleží na ich spokojnosti. :-)

 

3. Práve prebieha kompletná rekonštrukcia prvej prevádzky Mgr.Burger I. na ulici 17.novembra v Prešove. Prezradíš nám prečo si sa rozhodol robiť komplet prerábku?

Presne tak, momentálne sa kompletne prerába Mgr.Burger na 17.Novembra. A prečo som sa tak rozhodol, spomínal som to pred pár vetami. Chceme vytvoriť väčší komfort našim zákazníkom, ukázať im, že za tie zjedené burgre, ktoré si u nás zaplatia, dostanú bonus. A to taký, že sa vyvíjame. Ja osobne nerád stojím na jednom mieste, chcel som už zmenu, prišiel som do podniku a nebol som tam spokojný, tak som sa rozhodol prerobiť to celé.

 

 

4. Načo sa môžu zákazníci tešiť?

Určite na krásny priestor. Keďže som si na pomoc zavolal svojho kamaráta Michala Kaceja, ktorý je v tomto smere kapacita, dovolím si tvrdiť, že ľudom sa nás staro-nový podnik bude veľmi páčiť. Čo sa týka jedálneho lístka, pribudne pár noviniek ako sú batátové hranolky, kuracie krídelka a najväčšou novinkou bude raňajkové menu. No jedlá ešte neprezradíme. Ďalšou novinkou ktorú chystáme je vytvoriť z Mgr Burgru brand. Nové logo, nový dizajn jedálnych lístkov a veľa ďalšieho. :-)

 

5. Kedy chystáš otvoriť Mgr.Burger I.? 

Presný dátum nemám. Keďže to chcem mať urobené dobre, nedávam si deadline. No určite to už nebude trvať dlho. :-)

 

 

6. Chystáš aj nejaké noviny a vylepšené receptúry?

Ako som vravel chystáme novinky ako sú raňajky a batátové hranolky. No receptúry meniť nebudeme, keďže máme pocit, že ľudom to chutí. Čo sa však u nás zmenilo je dodávateľ mäsa . Podarilo sa nám začať spoluprácu s lokálnou firmou KRAVA & CO, ktorá má vlastný chov hovädzieho dobytku, vlastné pasienky a čo je najdôležitejšie, je to firma, ktorá to robí poctivo. Dovolím si tvrdiť, že v tom čo robia sú TOP na slovenskom trhu. Kvalita mäsa, prístup k zvieratám je u nich na najvyššej úrovni akú som u dodávateľov videl.

 

7. Čo Mgr.Burger a leto? Máte momentálne kopec noviniek v rámci jedálnička? Chystá sa niečo....?!

Mgr.Burger a leto, no samozrejme chystáme terasu, nejaké špeciálne pivká, drinky, dobré vína. Ale čo sa snažíme na leto vylepšiť je prostredie. Nebudeme si klamať, na ulici 17. Novembra je otrasné prostredie (chodník, neprispôsobiví občania a podobne).  A preto sa snažíme komunikovať s mestom ohľadom úpravy chodníka a posilnenie hliadok polície mesta Prešov,  aby sa to na tejto ulici zlepšilo.

 

 

8. 1.júla to budú 3 roky čo si otvoril prvý Mgr.Burger v meste? Čo sa odvtedy zmenilo?

Zmenilo sa to, že nestíhame piecť žemle (smiech). Na začiatku som predal denne 5 burgrov a bol som šťastný, že k nám niekto prišiel. A dnes máme každý deň plno práce. Stále sa snažíme robiť najlepšie ako vieme.

 

9. Aj keď spokojných zákazníkov každým dňom pribúda. Čo by si odkázal tým, čo ťa nepoznajú a chceli by prísť ochutnať TOP-kový burger v meste!

Dúfam, že pribúdajú. Odkázal by som im nech prídu s dobrou náladou a my sa budeme snažiť urobiť im ten najlepší burger aký vieme. A je jedno či pôjdu na burger k nám alebo do iného podniku, chcem im odkázať nech prídu hlavne s dobrou náladou, a nech nie sú nahnevaní, vytočení z práce alebo z niečoho iného. A ten burger im bude chutiť omnoho lepšie, a to je jedno či si ho dajú u nás alebo inde. Tak na záver také malé posolstvo :-). Ďakujem

 

Juraj: Ďakujem pekne za otázky a prajem celému tímu veľa úspechov v tom čo robíte .

 

Kde ich môžete navštíviť?

Mgr.Burger I.

Adresa: 17.Novembra 128, Prešov

Telefón: 0940 382 395

Facebook: https://www.facebook.com/MgrBurger-938957439486700/

Instagram:  mgrburger 

 

Mgr.Burger II.

Adresa: Jurkovičová 18, Prešov

Telefón: 0944 808 228

Facebook: https://www.facebook.com/MgrBurger-II-252530138606449/

 

Lenka Vidumská

 

Zákaznícka zóna

Koľko ušetríte?

Na našej stránke používame Cookies. Slúžia na skvalitnenie služieb a štatistiky návštevnosti.